Okulumuzda Yerli Malı Haftası Etkinlikleri

Her yıl 12 – 18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (Yerli Malı Haftası) kapsamında  okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte, öğrenci ve veliler yerli malların kullanımına teşvik edilirken, aynı zamanda yöresel ürünler de sergilendi. Etkinliklerin belki de en anlamlısı Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimizin “Turşu Kurma Etkinliği” oldu.

Ülkemizde her alanda milli olmak, elimizden geldiği ölçüde Türk Malı kullanmak, kendi yerli üretimimizi artırarak kendi kendine yetebilen bir ülke olmak zorunda olduğumuzu yakın tarihimizin acı tecrübeleriyle çok iyi bilen bizlerin çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmek gerektiğine, bu tür etkinliklerin önemine inanıyoruz. Bu etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, onları yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

13-12-202313-12-202313-12-202313-12-2023

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 10:40 - Görüntülenme: 64